Achterruit vervangen

Is uw achterruit kapot? Laat deze dan snel vervangen!

Is de achterruit van uw auto kapot gegaan door een vallende tak? Of bent u slachtoffer geworden van een inbraak? Dan wilt u zo snel mogelijk uw achterruit laten vervangen. Een achterruit is vaak gemaakt van gehard glas, dit versplintert gelijk als het kapot gaat. Buiten dat u geen ruit meer heeft, zit u ook met veel rommel. Een achterruit repareren is dus helaas bijna nooit mogelijk, een voorruit repareren kan wel. Buiten enkele modellen van merken zoals Audi en Mercedes hebben alle auto’s een achterruit van gehard glas.

Prijs achterruit vervangen

Wanneer u alleen WA of Beperkt Casco verzekerd bent, dan zult u de kosten van het vervangen zelf moeten betalen, uw auto is dan niet verzekerd voor deze achterruit reparatie. Een vaste prijs valt echter niet te benoemen, aangezien de kosten voor het vervangen van de achterruit afhangen van het type achterruit en het merk van de auto. Wel kunnen wij u beloven dat het altijd voor een schappelijke prijs is. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

Snel de achterruit vervangen

Ons vakkundig personeel zal snel, goedkoop en op de juiste manier uw achterruit vervangen. Bij achterruit schade maken wij alleen gebruik van a-merk glas zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd is. Binnen één dag krijgen wij de meeste auto’s weer veilig op weg. Ondanks dat tegenwoordig veel auto’s ingebouwde ruitverwarming hebben, kan de achterruit snel vervangen worden.

Uw autoruit vervangen of repareren?

Neem dan snel contact op met Autoglas Brabant

BEL ME NU
+
Bel mij!