Audi voorruit vervangen

Voorruit vervangen van een Audi

Als er een sterretje in de voorruit van een Audi zit, gaan wij eerst kijken of wij deze via in harsinjectie nog kunnen repareren. Meestal kunnen wij dit doen als het sterretje niet groter is dan een €2. Bij het vervangen van een Audi voorruit kijken we altijd eerst naar het model waar het over gaat, zeker als het gaat om een voorruit van een Audi A4, A5 en van andere modellen waarbij er meerdere sensoren in de voorruit zijn verwerkt. Als hier een verkeerde ruit in wordt geplaatst, zullen bepaalde features van de auto wegvallen zoals de ruitverwarming en regensensoren.

Waarom moet u niet te lang wachten met het vervangen van uw autoruiten?

Tijdens het autorijden komt u in situaties waar het zicht om één of andere reden belemmerd wordt, denk hierbij aan momenten dat er veel neerslag is, het rijden met weinig daglicht of wanneer er tegenlicht is. Op deze momenten is de kwaliteit en staat van de voorruit zeer belangrijk, voor zowel uzelf als de andere weggebruikers. Om het zo veilig mogelijk te houden wordt er aangeraden om beschadigde voorruiten zo snel mogelijk te vervangen.

Het verschil tussen de voor-, achter- en zijruiten van een Audi

Het voornaamste verschil tussen de ruiten is dat de voorruit van gelaagd glas is gemaakt en de zij- en achterruiten van gehard glas. Gehard glas zal in duizenden kleine stukjes afbrokkelen waardoor u makkelijk naar buiten kan gaan. Gelaagd glas zal voornamelijk barsten. Ook is de voorruit belangrijker voor uw auto aangezien u hier doorheen kijkt en het een belangrijk deel van de kooiconstructie van uw Audi is.

Heeft u last van een beschadigde ruit? Neem dan contact op

De kosten zijn afhankelijk van het type ruit en voor welk model het is. Als u WA of Allrisk verzekerd bent hoeft u niets te betalen, de verzekering zal de kosten dan voor u dekken. Mocht dit niet het geval zijn bent u bij ons ook aan het juiste adres, aangezien wij tegen een hele schappelijke prijs het kunnen vervangen. Wij kunnen u ook helpen bij auto’s van onder andere Mercedes en BMW U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

BEL ME NU
+
Bel mij!