Autoruit vervangen Etten-leur

Autoruit laten vervangen in Etten-Leur

Onze professionele monteurs komen graag bij u in Etten-Leur langs om uw autoruit te repareren of vervangen. Met onze busjes kunnen wij heel snel op uw stoep staan. Het is heel erg belangrijk om niet al te lang te wachten, beschadigde of kapotte autoruiten kunnen gevaarlijk zijn voor zowel de inzittenden als de andere weggebruikers.

Verschil tussen de ruiten

Er zit veel verschil tussen de autoruiten. De voorruit wordt tegenwoordig gemaakt van gelaagd glas, hierbij worden twee lagen glas op elkaar geplakt met daarin een laag polyvinylbutyral. Gelaagd glas zal scheuren bij een breuk en dus ook gerepareerd worden. Ook de achterruiten worden steeds vaker van dit gelaagd glas gemaakt, de zijruiten echter niet. Zijruiten worden gemaakt van een enkele laag gehard glas, deze zal in duizenden onscherpe stukjes afbreken waardoor er geen kansen op groot letsel ontstaan, ook kan u bij gevaarlijke situaties zo makkelijker uit de auto klimmen.

De kosten van het vervangen of repareren van een autoruit in

Etten-Leur

Indien u WA-Plus of Volledig Casco verzekerd bent, kost de vervanging u helemaal niets. Mocht u niet verzekerd tegen autoruitschade zijn dan is AutoglasBrabant uitermate geschikt, wij zullen in Etten-Leur uw autoruit repareren of vervangen tegen een schappelijke prijs. Wij werken ook veel in Ruchphen, Sprundel, Hoeven en Roosendaal. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl, onderstaand formulier in te vullen of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


* Verplicht

BEL ME NU
+
Bel mij!