Autoruit vervangen Tilburg

Autoruit laten vervangen in Tilburg

Woont u in of rondom Tilburg en heeft u last van autoglasschade? Dan kunnen wij u helpen. onze ervaren monteurs rijden heel Brabant door om autoruiten te vervangen of waar mogelijk te repareren.

Het vervangen van uw voorruit

Door de nieuwe technologieën die worden toegepast wordt het vervangen van autoglas steeds complexer. Wij krijgen steeds vaker te maken met verwarmingselementen, sensoren en geïntegreerde camera’s. Verder bestaat een voorruit uit een samenstelling van meerdere laagjes die ervoor zorgen dat uw ruit niet in duizenden kleine stukjes verbrijzelt. Omdat een goede voorruit ontzettend belangrijk is voor uw veiligheid is het erg belangrijk dat de ruit op de juiste manier gemonteerd is. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op dit gebied en werken zeer snel en zorgvuldig.

Wanneer kunnen we repareren en wanneer moeten we vervangen?

Of de monteurs de ruit moeten vervangen of dat ze het kunnen repareren hangt af van meerdere zaken. Zijruiten en meestal ook de achterruiten zullen helemaal verbrijzelen wanneer ze kapot gaan, deze zullen dus vervangen moeten worden. Bij de voorruit kunnen ze sommige sterretjes wel repareren via een harsinjectie. Echter mag het sterretje niet groter zijn dan een €2 munt, als dat wel het geval is moeten ze de voorruit vervangen.

Uw autoruit laten vervangen in Tilburg

Heeft u last van een sterretje in uw voorruit door een opspattend steentje? Of bent u slachtoffer geworden van een inbraak? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij kunnen naar Tilburg komen om u te helpen, wij werken ook veel in Rijen, Dongen, Alphen en Breda. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl, onderstaand formulier in te vullen of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


* Verplicht

BEL ME NU
+
Bel mij!