Citroen glas

Het belang van een goede voorruit

De voorruit is een essentieel onderdeel van elke auto, dus ook van uw Citroën. Buiten dat achter het stuur uw gezichtsveld niets mag belemmeren, is de voorruit ook heel belangrijk voor de stevigheid van de auto. Als uw voorruit beschadigd is, of het nou een sterretje of een hele barst is, zal u er zo snel mogelijk iets aan moeten laten doen. Er zal eerst gekeken worden of de voorruit van uw auto nog gerepareerd kan worden, zo niet zal de gehele voorruit van uw Citroën vervangen worden.

Laat uw autoruiten repareren vóór dat u naar de APK gaat

Een scheur of een barst in uw voorruit kan een reden zijn waardoor uw auto niet door de APK kan komen. Laat uw auto dus altijd voor de APK repareren als er sprake is van een beschadiging om een eventuele herkeuring te voorkomen. Dit geldt ook voor beschadigingen aan de achterruit en zijruiten, als deze kapot zijn kan dat ook gevaarlijk zijn voor de passagiers.

Speciale coating van Citroën

Bij Citroën komt het vaak voor dat er een speciale coating tegen de zon is verwerkt in de voorruit. Deze coating kan u herkennen aan de blauwe tint in de ruit, terwijl de standaard ruiten een meer groene tint hebben. Wij kunnen zowel de standaard ruiten als de ruiten die gecoat zijn vervangen.

Hoeveel kost het om een ruit van een Citroën te vervangen?

De prijs van het vervangen van een Citroën ruit hangt af van een aantal zaken. Uit welk jaar komt hij? Is de ruit gecoat? Als we deze informatie hebben kunnen wij een prijs opmaken. Indien u een uitgebreide WA-verzekering of een All Risk-verzekering hebt dan kost de vervanging u helemaal niets. Mocht u niet verzekerd tegen ruitschade zijn dan is AutoglasBrabant uitermate geschikt, wij zullen uw autoruit repareren of vervangen tegen een schappelijke prijs, ook bij merken zoals Volkswagen en Volvo. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

BEL ME NU
+
Bel mij!