Ford autoruit

Heeft u last van kapot Ford glas?

AutoglasBrabant heeft al vaak een voorruit van een Ford gerepareerd of vervangen. Wij hebben voor elk model de juiste ruit, zo niet dan zullen wij die bestellen. Als er in de voorruit van de Ford een sterretje zit zullen wij altijd eerst kijken of wij dat kunnen herstellen, om dit te kunnen doen zijn er een aantal eisen aan:

  • Het sterretje mag niet groter zijn dan een €2 munt
  • Het sterretje mag niet op minder dan 10 cm van de zijkant van de ruit liggen
  • Het sterretje mag niet in het directe gezichtsveld van de bestuur liggen

Als dit wel het geval is zullen wij de gehele ruit moeten vervangen.

Autoruit van een Ford Focus

De Ford Focus is het meest verkopende Ford model, de Focus was zelfs een keer de best verkochte auto van 2012. Het is dus niet zo gek dat wij regelmatig een voorruit moeten vervangen van een Ford Focus. De prijs van de voorruit is afhankelijk uit welk jaar de focus komt en of er andere technische snufjes in de Ford voorruit zitten, bijvoorbeeld een regensensor of verwarmingselement.

Voorruit van een Ford Ka en Ford Mondeo

Ook een kapotte Ford Ka voorruit zien wij vaak voorbij komen, zeker van de oudere Ka modellen. Een andere veel voorkomende klus is om een voorruit van een Ford Mondeo te repareren/vervangen. De prijs voor het vervangen van een Ford voorruit zijn zeer bij ons zeer schappelijk. Als u WA-Plus of Volledig Casco verzekerd bent dan zal de verzekering deze kosten betalen, u heeft hier dan verder geen omkijken naar.

Heeft u ook last van een kapotte autoruit?

Buiten Ford repareren en vervangen ook ruiten van onder andere Peugeot en Renault. Wilt u hier gebruik van maken? U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

BEL ME NU
+
Bel mij!