Mercedes glas

Is de voorruit van uw Mercedes beschadigd? Laat hem dan repareren of vervangen

Als er door een opspattend steentje een sterretje in de Mercedes voorruit is gekomen, is het zaak om deze zo snel mogelijk te laten repareren. Sterretjes kunnen namelijk doorgroeien tot een barst en als dat gebeurd zal de hele voorruit vervangen moeten worden, Dit gebeurd sneller in de wintermaanden doordat er vaak ineens een groot warmteverschil ontstaat tussen de binnenkant en buitenkant van de auto. Sterretjes met een grootte tot een €2 munt kunnen wij met een speciale hars nog repareren, waarna u er niks meer van ziet en u met een gerust hart de weg weer op kan.

Het vervangen van uw achter- en zijruiten

Omdat alle achter- en zijruiten zijn gemaakt van gehard glas, kunnen deze niet gerepareerd worden. Als deze ruiten kapot gaan zullen ze in duizenden onscherpe stukjes afbreken, dit is zo gedaan omdat de passagiers dan veilig en snel naar buiten kunnen gaan. Deze ruiten zullen dus altijd helemaal vervangen moeten worden, de ervaren monteurs van AutoglasBrabant maken gebruik van de juiste gereedschappen en materialen en kunnen ervoor zorgen dat u snel weer weg kan.

De ruiten van een Mercedes Sprinter

U kunt niet alleen bij ons terecht met uw personenauto’s, maar ook met uw Mercedes Sprinter. Als u vaak een bus gebruikt voor uw werk is het heel vervelend als u door een kapotte ruit niet meer verder kan, dit kost u of uw bedrijf namelijk geld.

Wat is de prijs en hoe kunt u contact met ons opnemen?

Wij zullen uw autoruit vervangen of repareren tegen een schappelijke prijs, wij kunnen u ook helpen als u een auto heeft van onder andere BMW en Toyota Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van de juiste gereedschappen. Als u WA of Allrisk verzekerd bent dan zal de verzekering de kosten dekken. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

BEL ME NU
+
Bel mij!