Opel glas

Laat uw Opel voorruit repareren of vervangen

Bijna iedere automobilist kent wel de gevaren van een opspattend steentje of een vallende tak. In beide situaties kan dit een sterretje of een barst in de voorruit veroorzaken, dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken omdat uw zicht hierdoor ook wordt belemmert. Buiten het zicht kan een kapotte ruit, of het nou een Opel voorruit, achterruit of een zijruit is de algehele stevigheid van de auto zwakker maken. De ruiten vormen namelijk een belangrijk onderdeel van de kooiconstructie die in de auto zit. Onze monteurs kunnen kapotte autoruiten vervangen en als het kan repareren.

Autoruit van een Opel Corsa vervangen

De Opel Corsa is misschien wel de meest voorkomende Opel op de Nederlandse wegen. De eerste Corsa rolde in 1982 van de band, het is dus niet zo gek dat wij bij AutoglasBrabant regelmatig een voorruit of een achterruit van een Opel Corsa moeten vervangen.

Wat is de prijs van het vervangen van een Opel autoruit?

De prijs van het vervangen van een Opel Corsa voorruit hangt af van een aantal zaken. Uit welk jaar komt hij? Zit er ruitverwarming in? Als we deze informatie hebben kunnen wij een prijs opmaken. Indien u WA-Plus of Volledig Casco verzekerd bent dan kost de vervanging u helemaal niets. Mocht u niet verzekerd tegen ruitschade zijn dan is AutoglasBrabant uitermate geschikt, wij zullen uw autoruit repareren of vervangen tegen een schappelijke prijs. Naast Opel vervangen wij ook ruiten van Ford en Peugeot. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

BEL ME NU
+
Bel mij!