Peugeot autoruit

Repareren of vervangen van Peugeot glas?

De Peugeot, wie kent hem niet. Sinds het einde van de negentiende eeuw zien we dit merk al rondrijden in Nederland. Een beschadiging aan de voorruit van een Peugeot kan een belemmering zijn voor het zicht. Ook de gehele stevigheid van de auto kan door een beschadiging achteruit gaan, dit kan gevaarlijk zijn voor de inzittenden en de andere weggebruikers. Bij een sterretje in een Peugeot voorruit zullen we altijd eerst kijken of we deze via een harsinjectie kunnen repareren, zo niet dan zullen wij de gehele voorruit vervangen.

De voorruit van een Peugeot 206

De Peugeot wordt door zijn makkelijke handeling en schappelijke prijs vaak gezien als mooie startersauto, zeker de bekende Peugeot 206 wordt daar veel voor gebruikt. Het is dus heel belangrijk dat het zich goed is, zeker voor een beginnende chauffeur, de voorruit vervangen van een Peugeot 206 kan tegen een heel schappelijke prijs gebeuren. Bij beschadigingen aan de achterruit van een Peugeot 206 zal de gehele ruit vervangen worden, Achterruiten zijn meestal gemaakt van gehard glas wat helemaal uit elkaar valt, dit geld ook voor de zijruiten. Geen reparatie mogelijk dus.

Heeft u last van een kapotte autoruit?

Wij zullen uw autoruit vervangen of repareren tegen een schappelijke prijs, wij vervangen ook autoruiten van onder andere Renault en Audi. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van de juiste gereedschappen. Als u WA-Plus of Volledig Casco verzekerd bent dan zal de verzekering de kosten dekken. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

BEL ME NU
+
Bel mij!