Seat autoruit

Kapotte Seat voorruit? Laat hem dan repareren of vervangen

Zit er een sterretje in uw voorruit door een opspattend steentje? Laat hem dan vakkundig repareren of vervangen door AutoglasBrabant. Kleine ruitschade kunnen wij nog goed repareren door middel van een speciale harsinjectie. Dit kunnen wij alleen doen als het sterretje kleiner is dan een €2 munt. Als het sterretje groter is, zullen wij de gehele voorruit moeten vervangen. Door onze vakkundige monteurs kunnen wij dit al vaak binnen een dag doen.

Is de achterruit of één van de zijruiten van uw Seat kapot?

Als dit het geval is moeten wij het helemaal vervangen. Alle ruiten, behalve de voorruit, zijn namelijk gemaakt van gehard glas. Dit type glas zal voor de veiligheid van de passagiers helemaal uit elkaar vallen zodat ze er makkelijk uit kunnen klimmen en dat ze zichzelf niet snel zullen snijden. Wij kunnen uw Seat snel en professioneel repareren waardoor u weer met een goed gevoel de weg op kan. De meest voorkomende types zijn de Seat Ibiza, Leon en Arosa, maar wij kunnen de ruiten van elke Seat vervangen.

Wat is de prijs en hoe kunt u contact met ons opnemen?

Wij zullen uw autoruit vervangen of repareren tegen een schappelijke prijs, ook bij merken zoals Citroën en Volkswagen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van de juiste gereedschappen. Als u WA of Allrisk verzekerd bent dan zal de verzekering de kosten dekken. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

BEL ME NU
+
Bel mij!