Volkswagen autoruit vervangen

Volkswagen glas vervangen

Volkswagen is één van de populairste automerken in Europa, de Duitse fabrikant heeft meerdere succesmodellen die al meerdere decennia goed verkopen, bijvoorbeeld de Volkswagen Golf. De Golf is misschien wel de populairste serie van Volkswagen, in 2007 rolde de 25 miljoenste Golf van de band af. Doordat er zoveel Volkswagens rondrijden in Nederland krijgen wij veel opdrachten, bijvoorbeeld om een voorruit van een VW Polo of een voorruit van een Passat te vervangen. De voorruit van een Volkswagen zijn er in veel soorten van zowel goed als mindere kwaliteit, bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Wij kunnen de voorruit van uw Volkswagen Golf makkelijk vervangen

Heeft uw Volkswagen ruitschade? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zien de Golf graag langskomen, dit komt omdat de voor- en achterruit zich makkelijk laat vervangen, ook het dichten van sterretjes is snel gebeurd. Of u nou een nieuwe Golf 4 voorruit, een voorruit van een Golf 5 of een voorruit van een nieuwe Golf 7 GP wilt hebben, wij kunnen u snel en adequaat helpen. En altijd tegen een zeer scherpe prijs!

Zijruit vervangen van een Golf 5

Ook bij schade aan de zijruit kunnen wij van dienst zijn. Wij zullen alle scherven opruimen en een nieuwe ruit plaatsen. Omdat wij hiervoor een paneel moet weghalen duurt dit meestal wel eventjes, zeker bij de Golf 5 omdat u bij die versie het buitenpaneel moet weghalen.

Is de autoruit van uw auto kapot?

Naast Volkswagen repareren wij ook auto’s van onder andere Volvo en Opel. Heeft u last van een beschadigde voorruit of een kapotte achterruit? U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

BEL ME NU
+
Bel mij!