Volvo ruit

Volvo glas vervangen

Heeft u ruitschade aan uw Volvo? Ook daarmee kunt u bij ons terecht. Als het om een sterretje gaat in de voorruit zullen wij gaan kijken of we het nog via een harsinjectie kunnen repareren, zo niet dan zullen wij de voorruit van uw Volvo gaan vervangen. Bij de zij- en achterruit(en) kunnen wij helaas niets repareren, omdat deze ruiten gemaakt zijn van gehard glas zullen deze in duizenden stukjes uiteen vallen. Deze moeten we gegarandeerd gaan vervangen.

De voorruit een een Volvo

Bij de Volvo v40 en andere nieuwe modellen zit er meestal een ruitverwarming en/of regensensor ingebouwd, in sommige gevallen zit er zelfs een camera in. Onze monteurs hebben hier jarenlange ervaring in en ze zullen ervoor zorgen dat alles het goed gaat doen.

Waarom Volvo autoruiten belangrijk zijn voor de auto

De autoruiten zijn bij Volvo een integraal deel van de auto, dat betekent dat Volvo bij de voorruit, maar ook de zij- en achterruit(en) veel aandacht hebben besteed om de veiligheid zo goed mogelijk te maken. De autoruiten zijn zeer belangrijk voor de totale stevigheid van de Volvo, het is dus belangrijk dat ze allemaal heel en van goede kwaliteit zijn. Onze monteurs hebben de kennis om deze veiligheid voor elk Volvo model na de reparatie te garanderen, of we nou een voorruit van een Volvo V40 moeten vervangen of een voorruit in een Volvo V70 moet repareren, wij kunnen het voor u maken.

De kosten van een nieuwe Volvo autoruit

Afhankelijk van welke autoruit er gerepareerd moet worden en voor welk model het is zal er een prijs gemaakt worden, dit kunnen wij echt niet vooraf laten zien. Heeft u een uitgebreide WA- of All Risk verzekering, dat hoeft u niets zelfs te betalen, de verzekering zal de kosten van de reparatie dan dekken. Als dit niet het geval is kunnen wij u ook van dienst zijn, wij hanteren namelijk altijd scherpe prijzen en leveren goede kwaliteit af. Naast Volvo repareren of vervangen wij ook ruiten van onder andere Opel en Ford. Heeft u last van een kapotte autoruit? U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

BEL ME NU
+
Bel mij!