Voorruit vervangen Renault

Renault autoruit vervangen

Een opvliegend steentje, vandalisme of een uitbraak, ruitschade zit in een klein hoekje. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om het repareren of vervangen van uw Renault autoruit. Kapotte autoruiten gaan ten koste van de veiligheid van de inzittenden en de andere weggebruikers.

Heeft u last van een sterretje in de voorruit van uw Renault?

Een sterretje in een voorruit van een Renault kan snel uitgroeien tot een barst, dit gaat ten koste van de veiligheid. Het uitgroeien van zo’n sterretje kan al snel gebeuren, de voornaamste reden waardoor dit gebeurt is schommelende temperatuur verschillen. Bijvoorbeeld door als u uw airco aanzet in de winter, de koude buitenlucht tegen de warme binnenlucht kan ervoor zorgen dat het gaat barsten.

De veiligheid van Renault

Renault heeft een vooruitstrevende kooiconstructie waar de autoruiten een heel belangrijk onderdeel van zijn, het is dus heel belangrijk dat de kwaliteit van de ruiten goed is en dat de montage ervan op de juiste manier gebeurd is. Onze monteurs maken gebruik van de beste kwaliteit ruiten en hebben de kennis en ervaring om deze goed te monteren.

De merken van Renault

AutoglasBrabant moet heel geregeld een voorruit van een Renault Clio vervangen, dit is niet zo gek want de Clio is namelijk het best verkopende model in Nederland. Andere veel voorkomende modellen zijn de Renault Twingo, Megane, Scenic en Laguna.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van het type ruit en voor welk model het is. Als u WA-Plus of Volledig Casco verzekerd bent hoeft u niets te betalen, de verzekering zal de kosten dan voor u dekken. Mocht dit niet het geval zijn bent u bij ons ook aan het juiste adres, aangezien wij tegen een hele schappelijke prijs het kunnen vervangen. Buiten Renault repareren en vervangen wij ook ruiten van Audi en Mercedes. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

BEL ME NU
+
Bel mij!