Voorruit vervangen of repareren

Is uw auto voorruit beschadigd? Laat hem dan vervangen!

Goed zicht in uw auto is natuurlijk zeer belangrijk, een voorruit zonder ster of barst is daarbij ook van groot belang omdat uw zicht belemmerd kan worden. Uw voorruit kunnen wij vaak al binnen één dag vervangen, zodat u nooit te lang met schade hoeft rond te rijden en u weer veilig de weg op kan.

Kosten van het vervangen van uw voorruit

We kunnen de prijs van het vervangen van de voorruit helaas niet in één prijsopgave presenteren, dit hangt namelijk van meerdere factoren af. Waaronder het type autoruit en het automerk. De verzekering dekt de kosten als u WA-Plus of Volledig Casco verzekerd bent, als dat niet het geval is dan zult u de kosten zelf moeten betalen. Gelukkig hanteren wij hier zeer scherpe prijzen voor. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

Voorruit laten repareren of vervangen?

Een voorruit repareren doen wij alleen als het ook echt kan, dat wil zeggen dat de barst nog zo groot is dat wij de voorruit moeten vervangen. Tot een zekere grootte kunnen wij nog een voorruit herstel toepassen. Wij hanteren altijd de grootte van een €2 munt, als de barst groter is dan die munt dan gaan wij de voorruit vervangen.

Uw autoruit vervangen of repareren?

Neem dan snel contact op met Autoglas Brabant

BEL ME NU
+
Bel mij!