Zijruit vervangen

Laat een kapotte zijruit zo snel mogelijk vervangen!

Een zijruit zal meestal in duizenden kleine stukjes breken, alleen bij zeer exclusieve merken zal de ruit heel blijven en zal er een barst ontstaan. Lang blijven rondrijden zonder een zijruit is iets wat we ten zeerste afraden, voor zowel uzelf als uw interieur/elektronica. Er kan immers bij neerslag veel water binnen komen en de koude wind kan ervoor zorgen dat u ziek wordt.

Kan een zijruit ook gerepareerd worden?

Het repareren van een zijruit is helaas in de meeste gevallen niet mogelijk, dit komt doordat een zijruit meestal gemaakt wordt van een enkele laag gehard glas. Dit soort glas zal wanneer het kapot gaat in duizenden stukjes afbrokkelen. Een voorruit kan soms wel gerepareerd worden.

Snel een zijruit vervangen

Lang rijden zonder zijruit kan ook heel slecht zijn voor de auto zelf, het chassis met name. Schade van een zijruit kan er voor zorgen dat de stabiliteit van het chassis in gedrang komt. Hierdoor kan er een veiligheidsrisico ontstaan voor alle passagiers. Dit wilt u natuurlijk niet. Bij AutoglasBrabant vervangen wij snel en professioneel uw zijruit, tegen een schappelijke prijs.

Wat zijn de kosten van het vervangen van een zijruit

Veel mensen denken gelijk dat een zijruit vervangen en zeer kostbare gebeurtenis is. Dit is echter niet zo, het kan tegenwoordig zeer goedkoop terwijl de kwaliteit hoog blijft. Als u WA-Plus of Volledig Casco verzekerd bent zal het volledig door uw verzekering gedekt worden. Wilt u uw zijruit laten vervangen? U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@autoglasbrabant.nl of door gebruik te maken van onze bel-me-terug optie.

Uw autoruit vervangen of repareren?

Neem dan snel contact op met Autoglas Brabant

BEL ME NU
+
Bel mij!